ICS cards

International Card Services (ICS)

International Card Services (ICS) is een Nederlandse bedrijf dat creditcarddiensten biedt aan consumenten en bedrijven in Nederland. ICS werkt volledig zelfstandig, maar is wel een dochteronderneming van ABN AMRO.

ICS biedt diverse creditcardproducten, waaronder Visa en Mastercard, evenals diensten zoals online bankieren en fraudebeveiliging.

ICS is erg bekend om de creditcards die zij aanbiedt. ICS biedt een Visa creditcard, en de Mastercard aan. Je kan direct klant worden bij ICS, maar de ICS diensten kan je ook aannemen via andere aanbieders, zoals de ANWB, KNAB en de SNS Bank. Als je bijvoorbeeld de ANWB creditcard aanschaft, dan ben je in feite een klant van de ICS.

Dit betekent dat met een ICS Creditcard kunt u altijd en overal betalen, ongeacht bij welke bank u bankiert. De betalingen worden bijgeschreven op uw ICS Card en kunnen worden afgeschreven van elke Europese IBAN. U hoeft dus niet uw creditcard aan te passen als uw bankrekening wijzigt, u kunt gewoon dezelfde creditcard behouden. Uw ICS Creditcard is dus altijd geschikt voor betalingen.

 • ICS GO Prepaid Creditcard

  ICS GO Prepaid Creditcard

  Behalve de standaard creditcards, biedt ICS ook een prepaid card aan. Dit is de ICS GO Prepaid Creditcard. Dit is een Visa kaart. De kaart koop je voor drie jaar. Daarna verloopt de kaart. Je kunt de kaart gebruiken als creditcard, en je kunt hem ook gebruiken om bijvoorbeeld auto’s te huren. Dat laatste is […]

  Verder ontdekken


 • International Card Services (ICS)

  International Card Services (ICS)

  International Card Services (ICS) is een Nederlandse bedrijf dat creditcarddiensten biedt aan consumenten en bedrijven in Nederland. ICS werkt volledig zelfstandig, maar is wel een dochteronderneming van ABN AMRO. ICS biedt diverse creditcardproducten, waaronder Visa en Mastercard, evenals diensten zoals online bankieren en fraudebeveiliging. ICS is erg bekend om de creditcards die zij aanbiedt. ICS […]

  Verder ontdekkenTags: