ICS GO Prepaid Creditcard

Behalve de standaard creditcards, biedt ICS ook een prepaid card aan. Dit is de ICS GO Prepaid Creditcard. Dit is een Visa kaart. De kaart koop je voor drie jaar. Daarna verloopt de kaart. Je kunt de kaart gebruiken als creditcard, en je kunt hem ook gebruiken om bijvoorbeeld auto’s te huren. Dat laatste is een groot voordeel van deze kaart vergeleken met de concurrenten.

De kaart is niet gekoppeld aan aan bankrekening. Dat kan een voordeel zijn, want hij komt niet met een bankrekening. Je kunt de kaart laden met gewone bankoverschrijving vanaf een andere bankrekening, of je kunt de kaart opladen via iDeal.

De kaart kent geen krediet. Dat laatste zorgt ervoor dat je ook geen schulden kan maken, of dat je de rekening achteraf nog moet betalen. Deze betaal je namelijk altijd vooraf.

5 Belangrijkste voordelen van de ICS Go Prepaid Creditcard:

  1. U hoeft geen kredietcontrole te doorlopen om een prepaid creditcard te verkrijgen.
  2. U kunt uw prepaid creditcard direct na aankoop gebruiken, zonder dat u een bankrekening nodig heeft.
  3. U kunt uw prepaid creditcard gebruiken om online aankopen te doen, net als een normale creditcard.
  4. U kunt uw prepaid creditcard gebruiken om contant geld op te nemen bij ATMs.
  5. U hoeft geen jaarlijkse vergoeding te betalen voor de prepaid creditcard.

De ICS GO Card is een nieuwe creditcard die bedoeld is voor iedereen die 18 jaar of ouder is, een bankrekening heeft, in Nederland woont en geen betalingsachterstand heeft op een ander product van ICS.

De ICS GO Card geeft je meer controle over je uitgaven. Voordat je de Card kunt gebruiken, moet je eerst geld op de Card storten. Zo kun je je uitgaven beter beheren en je budget in de gaten houden.

Er zijn geen inkomenseisen en er wordt geen BKR toetsing gedaan. Ook is er geen BKR registratie. Met deze creditcard kunnen gebruikers:

  • Veilig en gemakkelijk online winkelen, hotelovernachtingen boeken, een auto huren in het buitenland of in Nederland;
  • Gebruikmaken van andere voordelen zoals aflevergarantie, een aankoopverzekering en de mogelijkheid tot betwisting.