Prepaid MasterCard

Prepaid MasterCard

Geen schulden maar wel een creditcard? Denk dan aan een prepaid creditcard. De prepaid Mastercard is zelfs visueel niet te onderscheiden van een “echte” creditcard. Welke prepaid Mastercard is in Nederland verkrijgbaar ?

Een prepaid Mastercard is een soort betaalkaart waarmee je geld kunt uitgeven in plaats van het te gebruiken om aankopen te doen met een bankrekening of creditcard. Het voordeel van een prepaid Mastercard is dat je geld kunt uitgeven zonder dat je een bankrekening of creditcard nodig hebt.

In plaats daarvan kun je een prepaid Mastercard kopen, waarbij je een bedrag op de kaart kunt laden. Je kunt dan het bedrag dat je op de kaart hebt geladen uitgeven in winkels, restaurants en online.

De prepaid Mastercard is veilig omdat je alleen het geld kunt uitgeven dat je hebt opgeladen en de kaart niet kan worden gebruikt voor meer geld dan je hebt opgeladen.

Alternatief voor gewone creditcards

Met een prepaid Mastercard kunt u geen schulden hebben. Wel kunt u online aankopen op een veilige eenvoudige manier betalen. Denk bijvoorbeeld aan de betaling van uw hotelkamer of huurauto. U kunt de prepaid Mastercard op meer dan 24 miljoen locaties wereldwijd gebruiken.

En wist u dat de prepaid Mastercard er in tegenstelling tot andere prepaid kredietkaarten in Nederland visueel hetzelfde uitziet als een “echte” kredietkaart? Het zal niemand opvallen dat u met een prepaid kredietkaart betaalt. Met een prepaid Mastercard kunt u ook niet rood bij de bank staan.

Prepaid Mastercards zijn dan ook een goed alternatief voor gewone creditcards omdat ze een goede manier bieden om financiën te beheren. In plaats van geld uit te geven dat je niet hebt, stort je eerst geld op de prepaid Mastercard en daarna kun je alleen geld uitgeven dat je hebt.

Hierdoor verminder je het risico op schulden en overbesteding. Prepaid Mastercards bieden ook bijna alle zelfde gemakken als gewone creditcards, zoals online aankopen en geld opnemen bij geldautomaten. Daarom bieden prepaid Mastercards een goed alternatief voor gewone creditcards.

Een prepaid mastercard is als een soort elektronisch portemonnee. Voordat je het kunt gebruiken, moet je er eerst geld op zetten. Net zoals je geld op een gewone portemonnee zou zetten. Je kunt alleen betalen met de prepaid card als je er geld op hebt gezet.

 • Prepaid creditcard vergelijken

  Prepaid creditcard vergelijken

  Een Prepaid creditcard, een veilige en gemakkelijke creditcard voor iedereen van 18 jaar of ouder. De prepaid creditcard is ook met een negatieve BKR-registratie te krijgen. Maar welke prepaid creditcard is in Nederland verkrijgbaar en hoe kunt u een prepaid creditcard vergelijken met een andere? Als u besluit om niet bij uw eigen bank een […]

  Ontdek meer


 • Prepaid creditcard zonder bkr

  Prepaid creditcard zonder bkr

  U kunt vandaag de dag bij enkele partijen terecht voor een prepaid creditcard zonder bkr. Bijna alle creditcard verstrekkers zijn verplicht de zogeheten bkr toets uit te voeren. Wat de creditcard verstrekkers vervolgens met deze informatie doen is niet wettelijk vastgelegd. Bij een prepaid creditcard van mastercard is alleen identificatie nodig en een vaste woonplek. Zonder BKR […]

  Ontdek meer


 • Nadelen prepaid mastercard

  Nadelen prepaid mastercard

  Er kunnen ook nadelen vastzitten aan een prepaid Mastercard. Zo moet je deze eerst opladen voordat je de kaart kan gebruiken. Sommige van deze nadelen, zijn eigenlijk ook weer voordelen. Het is maar net de afweging die je maakt. Zo kan je geen krediet krijgen met je prepaid kaart. Maar dat is voor veel mensen […]

  Ontdek meer